onsdag 21. mars 2007

Ett lite innblikk i hva vi har gjort disse to ukene!

I snart to uker har vi jobbet i dette område....som heter Paraiso De Flor(blomster pardiset)
Første uken var i samarbeid med skolen, og andre uken var i samarbeid med kirken!
Vi har hatt to interessante uker med mange ulike oppgaver.
Første uken var vi assistenter i hver vår klasse, mens andre uken har vi hatt ansvar for lek og idrett. Kennneth gir alt, og er svett og klam når dagen er over.......han er kjempeflink altsår:)
Jeg (Ingrid) har derimot fått i utfordring å lære disse ungdommene å brodere.....og dere som kjenner meg vet at det ikke er noe jeg gjør hver dag:)
Men....her er det bare å brette opp armene og gjøre så godt jeg kan:)
Her er min skjønne klasse! De er bare helt nydelige!


Jentane:)

På vei til jobb!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Moro å se at dere har det bra!! Ingrid du må få Kenneth til å lære ungene å sy korssting. Det er han dritgod til...

Amalie, Monica & Tommy

Anonym sa...

Hei. Utrolig spennende å lese om alle opplevelsene deres,en utrolig bra jobb dere gjør....blir helt rørt av å lese om alle barna dere jobber med. Du er så god til å skrive Ingrid. Nå har jeg endelig fått meg mail. Christinamyhra@hotmail.com
Dere må ha God påske!!
Masse klemmer fra Christina og fam.

Anonym sa...

Hei Ingrid og Kenneth!
Ville bare ønske dere en fantastisk påske, savner dere ekstra mye nå når jeg er på ferie på Flekkerøy. Ikke det samme uten dere her.
Veldig glad i dere begge, dere er flinke.
Stor klem fra Anna

Anonym sa...

Heisann ecuadorianere!
Som alltid veldig gøy å lese om alt dere opplever! Det virker virkelig spennede! Tenkte bare jeg skulle si at jeg var på besøk nede hos dere nå en natt :) Det var knall å være der og jeg må takke så masse for den stor gjestmildheten dere viste. Akkurat som dere pleier..:)Traff forresten min onkel og ett titals andre bekjente der, men det var jo dere jeg var på besøk hos :D Jaja, siden det ikke ser ut til å bli noen tur ned dit i våken tilstand så får jeg ta til takke med denne søvnige turen :) Gleder meg masse til å lese videre på bloggen, og til å treffe dere i sommer! Beklager lang kommentar....ble jo nesten en liten mail dette her. Hilser fra Ingunn også!