tirsdag 10. april 2007

Påskeferie -del 1

I påskeferien var vi så heldige å få besøk av våre gode venninne Anette! Det var helt konge, og vi fikk reist rundt i landet å sett ulike ting fra kysten med surfing og bading, til fjell med indianere og shopping:)

Her er vi i Montanita, der vi tok surfetimer! Jeg, Anette og surfelæreren er her klare for innsats:)

Lørdag morgen kom Anette og vi gledet oss helt vilt til å få besøk:)Vi tilbrakte først to netter på Casa, der vi bor, for å vise henne litt av arbeidet vi driver her nede. Deretter startet utflukene!


Mandag morgen tok en av misjonærene oss med ut på tur i slummen, for å vise frem arbeidet som blir drevet her. Her er vi på Creer senteret der jeg var min første uke. Her er vi sammen med Erik som har fått god hjelp på dette senteret i mange år. Tidligere kunne han ikke snakke eller gå, men takket være Creer senteret har han fått nye muligheter. Når han så oss hoppet han rundt, og løp oss i møte:)

Her besøkte vi helsesenteret i slummen, som blir drevet av Misjonsalliansen. Dette er tannlegen på senteret, og Anette fikk ta en titt på utstyret. Tror ikke hygienen var noe å skryte av.....

Anette ble litt skitten på beina:)


Etter en omfattende omvisning i slummen, satte vi oss på bussen på vei til Puerto Lopez. Vi kom frem på kvelden, og booka oss inn på ett hotell!

Kenneth ble liggende de første 4 dagene med feber....Anette hadde mageproblemer, og jeg fikk forkjølelse. Litt overskyet vær var det også, men vi holdt motet oppe med kortspill og TV. Heldigvis lå vi på et fint hotell, fritt for kakerlakker:)

Den ene morgenen sto jeg og Anette opp tildlig for å se på fiskerne som kom inn med fisken. Her var det masse fisk, og det var artig å se. Her er blandt annet en hai som ble dratt på land. Nå skal de sykle den bort:)

Anette i bassenget:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjære Ingrid og Kennet!Syntes dere måtte ha hvertfall en kommentar.På øya er det nesten sommer,fullt av hvitveiser i skauen,fant 3 konvaller idag også noen flått da.En båt på vannet.begynt å male huset.Ruth er tilbake fra Oslo.Jobber på Lillebølgen.Randi har 10 uker igjen til hun blir mor.Per spiller i band me Audun og Frank otto og magne. Konsert på Øysgospel.Marthe klipper kule sveiser i Oslo.Ragnar jobber som ei maure.Jeg lager mat til de 2 mennene mine som liker å få det servert...Også ber jeg litt og vi ber for dere hver tirsdag på bønnegruppa.Dere jobber for den sterkeste. Og vit at alt makter dere i HAN som gjØr dere sterke. God klem fra Åse