torsdag 15. mars 2007

På helgetur til Salinas

Lørdag morgen reiste vi til Salinas. Det gikk ca 2 og en halv time med buss så åpenbarte det seg en stor by med lange nydelige strender. .....Fikk veldig sånn sydenfølelse, og det var ei deilig og avslappende helg. Her drikker vi kokosmelk direkte fra kokosnøtta.....Litt kvalmende, men forfriskende.....:)


Jeg fikk meg fletter på stranda.....Hun var utrolig kjapp. Tok 30 min. å flette hele håret mitt!
Kenneth fikk seg en tatovering på stranda......Veldig flott:)

Dette er Isabell, og hun ble vi kjent med i helga. Ei utrolig nydelig jente....Hun gikk på strendene og solgte tyggis (tigga) hele dagen og gikk i gatene og tigget kveldene og nettene. Jeg og Kenneth snakka en del med henne, og hun var så skjønn. Klokka tolv på natta gikk hun fremdeles rundt i byen. Dette er søndagen etterpå og hun var så trøtt...... Livet hennes var sånn at hun gikk på skolen i uka, så "jobbet" hun i helgene! Utrolig herlig jente:)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Helgeturen kunne jeg like .Godt dere får en sånn helg inn i mellom
all jobbingen.Det er så trist å høre om alle barna som har det så tøft.Godt dere er der for dem .Glad i dere..Hilsen mamma og pappa.

Anonym sa...

Hei dere to.
De mange inntrykk, både "solsiden" og "skyggesiden" gjør sterkt inntrykk å lese her hjemme. Er så bra at dere er der for barna! Og unner dere så vel de gode dagene på stranda og med avkobling. Det er nok nødvendig for å komme seg igjennom... Tenker på dere, og ber!
Klem m

Anonym sa...

Hei "Utlendinger"!Ei gammel grandtante over veien har just lest og sett flotte bilder fra et utrolig land. Dette blir minner for livet. "Nyt" varmen. Her er det sterk storm, og regnet pisker,
Har spist middag hos Åse, antagelig canadagås. Supert.
Ønsker dere alt godt videre. Godt råd fra Gro, Sri Lanka. med tanke på alt det "rennende": Skrell det, vask det eller kast det.
Hilsen 75-åringen.

Anonym sa...

Hei
Tenkte jeg måtte skrive noen ord.. Det er så utrolig bra det dere gjør der nede. Tror ikke noen av oss aner hva det betyr for barna at dere er der. De ser at det er noen som bryr seg... Ellers håper jeg dere storkoser dere der nede. Utnytt tiden maks og kos dere i helgene, plutselig er dere på vei hjem igjen. Det ser virkelig ut som dere opplever masse. Skal hilse masse fra Bente... (Det sies at babyen som kommer til sommeren blir en gutt til. Vi gleder oss.) Hilsen Anders