lørdag 10. februar 2007

Naa har vi begynt aa jobbe

Naa har vi endelig begynt aa jobbe og det er utrolig spennende!
Her nede er det sommerferie naa, men det blir arrangert ferieskoler rundt forbi paa de ulike skolene og de ulike senterene. Paa denne maaten faar vi mulighet til aa bli godt kjent med mange barn og mange forskjellige skoler, og det er virkelig spennende.
Denne uken har vi vaert paa ett senter med funksjonshemmede og handikappede barn. Creer senteret heter det og det betyr trossenteret. Senteret er midt i slummen og har blant annet barn med downs, celebral parese, ADHD eller hoorselshemninger. Det har vaert en god opplevelse aa bli kjent med disse fantastiske barna. Det er rart aa tenke seg at de har ett saa tooft liv, og allikevel smiler:) Kenneth har vaert med aa hjulpet med sport, og jeg har vaert paa formingsgruppen. Det har vaert utrolig spennende, men til tider litt frustrerende naar vi ikke skjoonner saa mye av spraaket enda.......
Neste uke skal vi videre til en skole som er (om mulig) enda fattigere. Skolen er bygget av bambus, og har seks hundre elever fordelt paa morgen og ettermiddag.
Vi er utrolig spente paa dette for tidligere har laererne bare gaatt hjem eller funnet paa noe annet naar voluntoorene har kommet......og med vaart spraak tror jeg ikke det hadde vaert saa bra. Det er dessverre ett gjennomgaaende problem her at det er litt daarlig planlegging og lite tak i veldig mange....

Som dere sikkert skjoonner har vi det veldig bra, og vi fooler oss velsignet over alle de bra menneskene vi mooter, og alle de herlige barna. Det er jo helt spesielt og utrolig flott aa faa lov aa bli kjent med noen som har ett saa annerledes og tooft liv. Det er godt aa vaere til hjelp!

Haaper dere vil vaere med aa be for oss i vaert arbeid, for det fooler vi at vi trenger!
Spesielt med spraaket, og at vi kan vise Guds kjaerlighet til de som ikke har opplevd den enda.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at det går er bra med dere.
Jeg har sendt masse bilder .Håper de kommer fram .Vi snakkes vel snart igjen .Vi ber for dere .Hilsen mamma og pappa.

Anonym sa...

Skal sei du begynner å bli tøff ingrid. Iguanajakt?? Jeg synest det er greiere med rådyrjakt.
Det høres fint ut å være lærer i ecuador. Få inn et par frivillige og så stikke hjem. Er det mulig?
Jeg har foresten fått godkjent på den siste Oppgaven i spesped. Det var deilig. Nå går vi å venter veldig her ei uke over tida.Håper på fødsel snart. Kanskje i natt. Kjellfrid har lagt seg. Kl er 22.30
Kos dere med varme og sol. Vi har vært ute med akebrett i dag , det var faktisk sol her også. Hilsen Evensio med fam.

Anonym sa...

Sitte her på Skålevig og Gratulere Even med ei tulle og sende det via ecuador...det er jo helt fantastisk. og gratulerer tante og onkel, dere er de beste. Lykke til med alle deres barn.Vit at en klem et smil en kjærlig hånd kan bety mye mer enn 1000 ord på spansk. høres godt ut me sol og varme og litt farge i fjeset.Prøv om krokodilla vil bade i oppvaskkummen eller dusjen???? God klem fra Åse. Vi bad for dere på bønnegruppa på tirsdag.

Anonym sa...

Tenk for noen forskjeller der er! sitter å tenker på alt vi tar for gitt...tror alle hadde hatt godt av å oppleve det dere gjør akkurat nå! Dere trenger ikke språk, det er nok med den fantastiske utstålingen dere begge har, og kjærligheten dere viser.
vi husker på dere her hjemme på kjære.
klemmer fra fam.olsen

Anonym sa...

Hei! Fant bloggen deres på Gerdas side! Ser helt fantastisk ut å være der borte! Jeg har just kommet hjem fra 6 uker i Afrika, så følte meg litt hjemme når jeg leste om alle opplevelsene deres! Både på do, og med diverse dyr og innsekter:) Er litt misunnelig på dere i varmen nå ja! Har funnet ut at jeg liker meg mye bedre i 25 pluss enn i 10 minus... Var litt sjokk å komme hjem til snøstorm! Ønsker dere et fantastisk opphold, ta godt vare på alle opplevelsene! Lykke til med arbeidet:)