onsdag 17. januar 2007

Naa er vi vel fremme i Ecuador!

Etter en 26 timers lang flytur var det helt herlig aa endelig vaere fremme! Doognville og varme!
Det er veldig rart aa sitte her, og vite at vi skal vaere her ett halvt aar, og vi gleder oss masse. Mange nye inntrykk, og det er vanskelig aa sette ord paa alle foolelsene. Det foorste doognet har handlet mest om finne ut hvor i omraade alle ting er, og aa bli kjent med alle som er her. Det er utrolig mange fantastiske mennesker her. I dag har vi vaert paa vaart foorste spansk kurs...Det startet med en liten proove saa de kunne kartlegge hvor mye vi kunne og det var ikke saa mye. Gleder oss til aa begynne aa laere dette spraaket! De andre voluntoorene har blitt kjempe flinke, og snakker masse. Vi starter til fredag saa skal vi ha intensivt kurs foor vi starter aa jobbe. Jobbingen tror vi kommer til aa bli utrolig spennende og ufattelig utfordrende. Vi vet ikke helt hvor vi skal jobbe enda, men de som er her er virkelig flinke.....Det er mange skoler, helsesenter og arbeid i menigheter, og det virker veldig tooft.... Det er nok veldig fattigslig her, og selv om vi er i den rike delen saa er det mye fattigdom!
Vi bor paa en plass hvor standarden er meget god i ecuadoriansk maalestokk! Det er riktignok til tider maurangrep paa badet og kjookkenet, men stedet har basseng, air-condition og hjelpsomme og trivelige folk-saa her faar vi det garantert greit!
Her er det 30 grader og svaert hooy luftfuktighet....saa vi svetter endel kan man si!
Haaper dere har det bra alle sammen. Mailadressene vaares kan dere jofaa visst det skulle vaere noe kennekr@spray.no eller ingma@spray.no

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan dere to.
Veldig fint å høre at dere har kommet frem i god hold. Det er alltid kjekt å høre når folk skal ut å reise.
Dere må hilse masse til Andreas Eidsaa fra meg når og om dere treffer han. Regner med han er der nede ennå.
Lev vel og lykke til.
Hilsen Fredrik ND

Anonym sa...

Så bra at alt er vel..
Vet at dere kommer til å få et knall opphold der nede..
Kos dere masse!
Adios