fredag 26. januar 2007

Helgeturer

I helgene er det gode muligheter for billige reiser til omkringliggende byer. Vår første helg i Ecuador tilbragte vi i en liten landsby ved kysten. Stedet het St. Helena, og dette er plassen hvor to av voluntørene her nede giftet seg bare få uker før vi kom. Vi bodde på et flott hotell med en lang og ubesøkt strandlinje nedenfor. Været ved kysten er stabilt, med nesten bare sol og sterk varme. Ikke alle nordmenn har tatt grunnkurs i solkrem-bruk.....Ble en del såre kroppsdeler etter to lange dager i intens solstek! Slike turer gjøres av alle voluntørene her nede. Hovedgrunnen til dette er at slike helgeturer er latterlig billige her nede. Vi trenger knapt å bruke mer penger på tur enn vi ville gjort dersom vi hadde blitt på basen! På dette bildet ser dere våre gode venner Tove, Odd Terje, Lene og Pia.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Så godt å se at dere trives og har funnet dere godt til rette i det varme land. Her i nord er det iskaldt, -13*C!!! Men jeg klager ikke, har det bra, sto på eksamen!!! :)
Ville bare si hei, og lykke til med spansken og arbeidet. Tenker på dere og savner dere...
Guds fred!
Klem m

Anonym sa...

Hei! Kjempe gøy å lese om hvordan dere har det. Godt å høre at dere har kommet dere bra ned og at dere trives. Vi gleder oss til fortsettelsen:) Her oppe i trønderland er det faktisk rundt en halv meter snø, men det regner nok snart bort.....Masse lykke til videre der nede!!! Klem fra Ingunn og Øystein

Anonym sa...

Hei Ingrid og Kenneth.
Vi sitter på loftet og tenker på dere. Vår PC er ute av drift, så nå fikk jeg til deres Pc. Håper ikke dere har noe imot det. Får ikke til mailen . Mangler passord.
Dere får sende en hilsen til meg på jobb. Håper dere er friske og har det bra. Hilsen mamma og pappa.